La Tornada

S’ha acabat la nostra aventura i ja és hora de plegar veles. Déu n'hi do la feinada que tenim. Hem de desmuntar tot el campament, fer els paquets i les motxilles.

L'endemà hem de pesar de nou els petates que han de baixar les mules. Marxar ara que ja ens havíem fet amb tot, sembla que ens costi una mica massa.

És inevitable: no ens podem estar de girar el cap i fer un darrer cop d'ull a la muntanya. Al cap i a la fi han estat 20 dies.

I de cop hem arribat a la civilització: és Penitentes, la mateixa hosteria on ens vam allotjar pujant. Aquí hi deixem constància de la nostra estada.

Després cap a Mendoza. Quatre dies fent turisme i alimentant-nos a base de bé... vist i no vist i ja som dalt de l'avió, de tornada a casa. La rebuda va ser increïble. Poc que ens ho pensàvem nosaltres tot això...

Aquesta, creiem que és la millor manera d’agrair l’atenció de tots els qui heu cregut en nosaltres: a través de les imatges. Així també us haurem fet una mica més partíceps del que suposa una expedició i en definitiva, la muntanya.

Gràcies a tothom!!!

L'Anna, en Josep Maria, l'Eduard, en Marc, en Quim i l'Alfons.

ACKON-CAUAK 97 – Arenys a l’Aconcagua

Música