Notícies
Expedició ACKON-CAUAK 97
Centre Excursionista d'Arenys de Mar


Comiat multitudinari a l'Aeroport del Prat i un ensurt.

Una trentena de persones, entre amics i familiars, van aplegar-se per acomidar als sis expedicionaris arenyencs a l'Aeroport del Prat. Va ser un comiat llarg i emotiu on no hi van faltar les fotografies i la presència de la televisió.

La sorpresa d'última hora també va ser-hi! Una gentilesa del personal de la companyia Iberia. La responsable de la facturació d'equipatges va trigar més de mitja hora per adonar-se'n i confirmar que els bitllets dels expedicionaris permetien vint quilos de sobrepes. Fins que no va veure-ho els exigia que paguessin els quilos extra (a més de 3000 ptes el quilo, fins a Mendoza). L'ensurt, després d'una estona de negociacions, es va convertir en negligència i finalment en una anecdota.

El grup a l'Aeroport del Prat
A l'aeroport poc abans de sortir (Foto: I.Torrents)

L'última anecdota del comiat la va protagonitzar un guàrdia civil del control de passaports que va exigir als qui grabaven imatges amb video domèstic que esborressin la cinta. Raons de seguretat! :-) L'últim adéu va ser enmig de crits de: Aconcagua! Aconcagua!

Els mitjans de comunicació s'en fan ressó

Un equip de Barcelona TV va enregistrar el comiat de l'expedició al mateix aeroport. Unes hores abans les càmeres de Televisió Espanyola i Televisió de Mataró van estar grabant els últims preparatius a Arenys de Mar.

La notícia de la sortida de l'expedició ha sortit publicada a diversos mitjans: El Punt, Avui, El Mundo Deportivo, Agència EFE... I també n'han fet portada els mitjans digitals: VilaWeb i la web de Televisió de Catalunya. A tots moltes gràcies!


Notícies Ackon-cauak '97

[e-mail]

Podeu contactar amb l'expedició a través del correu electrònic.