NotÝcies
Expediciˇ ACKON-CAUAK 97
Centre Excursionista d'Arenys de Mar

L'expediciˇ comenša la tornada


La rÓdio d'Andesport continua sense permetre una bona comunicaciˇ amb Plaza de Mulas per˛ aquesta tarda els hi han dit que l'expediciˇ havia deixat el camp base per comenšar a baixar cap a Mendoza. Han confirmat que tots estaben bÚ.
De totes maneres no han pogut aclarir si les ˙ltimes hores havien fet cim o per quina raˇ havien decidit comenšar a tornar. DemÓ a la tarda, hora argentina, tornaran a intentar conectar amb Plaza de Mulas.
L'˙ltima informacio directa de l'expedicio era del dia 26 i deia que esperaven que el temps els deixes intentar comenšar a pujar alšada. Segons els comentaris meteorol˛gics del diari Los Andes de Mendoza, sˇn molt generals, sembla que el temps ha millorat durant aquesta setmana. Bo i aix˛ el marge de dies que han tingut Ús molt just per haver arribat al cim.
Si el mal temps no els haguÚs aturat i si haguÚssin pujat per la glacera de Polacos (sobre el terreny van decidir fer la via normal), avui havien d'haver fet el cim, segons el calendari previ i totalment alterable.
Caldra esperar unes hores per aclarir mÚs detalls.
Malgrat que la rÓdio d'Andesport continua sense funcionar massa bÚ, ara ja tenen adreša d'e-mail. Respecte al nostre contacte a la Universidad de Congreso l'hem perdut des de dijous passat. Queda pendent el tema del xat...ja veurem com es soluciona.


NotÝcies Ackon-cauak '97

[e-mail]

Podeu contactar amb l'expediciˇ a travÚs del correu electr˛nic.