caparxiu.gif (13580 bytes)

31/7/98

El Bus turístic del Maresme. Els propers dies entrarà en servei un autobús que farà dues rutes turístiques pel Maresme. Es tracta d'una iniciativa del Consorci Turístic, organisme vinculat al Consell Comarcal. Segons els seus promotors la proposta té un caracter de prova pilot, una manera d'argumentar que el servei comenci a mig estiu.
A Arenys els bus turístic visitarà el port, els museus i el retaule barroc de l'església parroquial. aquesta visita està inclosa en el trajecte que recorre la part nord de la comarca i que també visita el modernisme canetenc i el santuari de la Misericordia, els banys termals de Caldes i acaba a una confiteria de Pineda. La segona ruta es farà entre Vilassar, on visitaran el Parc de les Aus, i Mataró. L'autobús farà el recoregut amb un mínim de 25 passatgers. El viatje costarà 2500 pessetes i inclourà les entrades als llocs que es visiten. Els turistes podran fer les seves reserves als mateixos hotels on s'allotjen i a les agències de viatges de la comarca.

30/7/98

Es revifa la polèmica territorial amb Caldes L'alcalde d'Arenys, Miquel Rubirola considera "il·lògic" deduir que la Generalitat, al no haver-se pronunciat, dona la raó a Caldes en el conflicte territorial. Aquests arguments els va manifestar Joan Rangel, alcalde de Caldes, a l'edició d'ahir del diari El Punt. Miquel Rubirola creu que sinó s'ha emès cap resolució es perquè encara s'està estudiant l'expedient i nega que des de l'ajuntament d'Arenys s'hagi fet cap pressió a la Generalitat. L'alcalde de Sant Vicenç també coincideix amb l'arenyenc i insisteix que la solució d'aquest conflicte no passa per una segregació de territori sinó per mancomunar serveis.

29/7/98

Més espai industrial a Arenys de Munt. L'actual polígon industrial s'ampliarà pel capdamunt amb un nou sector on es construiran 16 parcel·les de 500 m2, 14 parcel·les de 400 m2 i 3 parcel·les més, una de les quals, de 600 m2, acollirà la futura deixalleria municipal. L'ajuntament ha aprovat el projecte de deixalleria impulsat pel Consell Comarcal i amb un pressupost de 12,5 milions de pessetes.
A l'últim ple municipal d'Arenys de Munt Martí Colomer (PSC) va pendre posessió del càrrec de regidor en substitució d'Enric Camon, que ha estat regidor de cultura durant set anys i va anunciar la seva retirada per motius de salut.

28/7/98

400 anys d'història. L'Ajuntament vol que la commemoració dels 400 anys de la constitució del primer consell municipal sigui un punt de reflexió i projecció de la vida local. La celebració es farà la primavera vinent i es preveu que hi hagi actes festius i de record històric però també de debat i de discussió sobre el futur d'Arenys.
El 3 de maig de 1599 va constituir-se el primer consell municipal format pels arenyencs: Gabriel Lleu, Joan Pau Andreu, Gabriel Borrell i Joan Pasqual. D'aquesta manera es s'acabava el procés de segregació de Sant Martí d'Arenys de Munt, iniciat uns anys abans amb la creació de la parròquia de Santa Maria. A la web d'Arenys podeu llegir la història d'aquests primers anys d'Arenys de Mar

26/7/98

24 hores de bàsquet. Les 24 hores de bàsquet, que en realitat són 35 hores seguides de partits, han tingut un gran nivell de participació esportiva i d'assistència de públic a tota la competició. Hi han competit dinou equips alguns formats amb jugadors de primera línia dels equips del Pineda, el Mataró i el Joventut de Badalona. L'assistència de públic ha estat molt bona i el pavelló poliesportiu ha estat una festa constant. A les set de la tarda, de diumenge, es juga la final.

25/7/98

Obre l'Agrobotiga del Sindicat. Un majestuós gall de l'Empordà no para de cantar al mig del carrer Ample cridant als vianants a entrar a la nova Agrobotiga del Sindicat que ha obert la cooperativa Agrària d'Arenys. Els pagesos volen demostrar que els productes que venen són criats o elaborats a Arenys i per certificar-ho hi han portat els galls i les gallines i una mostra dels ous que ponen. Aquesta només és una part de l'oferta de la nova botiga. Aquests dies l'horta arenyenca ofereix: fins a cinc varietats diferents de tomàquets, dos tipus de mogeta , carbassons, cebes, i enciams, entre d'altres productes. Aquest matí, a la inauguració de l'agrobotiga, hi ha estat en Pep Riera, secretari de la permanent de la Unió de Pagesos que ha destacat "per menjar bé cal saber escollir i consumir productes alimentaris de qualitat". L'Agrobotiga també ofereix productes d'altres cooperatives agràries catalanes (vi, oli, embotits...) i té una secció d'autoserveri agrari i productes pel camp. La cooperativa Agrària d'Arenys la formen 28 socis, pagesos d'Arenys de Munt i Arenys de Mar. L'entitat es va crear per reorganitzar la pagesia local i poder gestionar l'antic patrimoni de la 'Cámara Agraria'.

24/7/98

La web de l'Ajuntament. VilaWeb-Arenys ha trobat al domini www.arenysdemar.org la primera pàgina del que ha de ser la web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar. La posada en marxa de la web ha de culminar un procés intern d'accés a Internet dels diversos de l'ajuntament Actualment ja hi ha alguns departaments municipals que treballen habitualment amb Internet. La web la construeixen l'equip d'informàtica. Des de la Casa Gran no s'ha donat cap data per l'entrada en funcionament de les seves pàgines web.

23/7/98

El Ple marxa de vacances. L'última sessió plenària abans de vacances no va deslliurar-se de viure la tensió entre oposició i equip de govern. Les picabaralles dialectiques i la sensació de crispació van tornar a repetir-se ahir a la nit. El Ple, malgrat que es prevei llarg, només va durar tres hores. Una vintena de persones van assistir a la sala de plens, fet poc habitual, per veure l'aprovació del projecte d'ampliació i remodelació del pavelló poliesportiu. Aquest punt va Entre els punts de l'ordre del dia també hi va haver l'aprovació del projecte del nou edifici de la seu de la Policia i el dipòsit de detinguts. TEl plenari va donar el vist-i-plau a la creació d'una ordenança municipal sobre la publicitat directa a les bústies.

22/7/98

Foc al turo de Cerdanyola de Mataró. El primer incendi important d'aquest estiu al Maresme ha cremat tota la vessant de ponent del turó de Cerdanyola de Mataró. 10 camions de bombers de tots els parcs de la comarca, 2 helicopters i 2 avionetes han trogat més de dues hores a pagar les flames. El foc a començat a les sis de la tarda i les flames s'han extés ràpidament entre els pins. Sortosament el vent ha dirigit el foc cap el costat oposat d'on hi havia les cases més properes. El foc ha cremat molt de sotabosc i no ha afectat una gran quantitat de pins. El fum ha entorpir la circulació de l'A-19, entre la riera d'Argentona i el tunel de Cerdanyola.
Els Bombers d'Arenys al Solsonés. Aquesta matí, a les set, ha tornat a sortir un nou equip de bombers voluntaris d'Arenys cap al Solsonès. Els bombers van fins a la zona del foc amb el vehicle tot terreny de Protecció Civil d'Arenys. Al parc de combers hi queda un camió i una dotació mínima per poder actuar en cas de foc a la zona. Justament ahir els bombers van haver d'actuar per apagar un incendi a la zona del Remei. Des de diumenge a la tarda s'han anat rellevant diversos equips de bombers arenyencs a la zona de foc. Una de les actuacions de l'equip arenyenc va permetre salvar de les flames una masia que va quedar voltada pel foc. La decissió de buidar la pallissa va impedir que el foc arribés ala casa. La palla és un materials molt combustible i que sovint s'encén sense arribar a tenir contacte amb el foc.
Ple Municipal. El ple municipal fa aquesta nit, a les 9, l'última sessió ordinària abans de vacances. Entre els punts de l'ordre del dia hi ha l'aprovació del projecte del nou edifici de la seu de la Policia i el dipòsit de detinguts. El Ple també discutirà l'aprovació del projecte de les obres d'ampliació i remodelació del pavelló poliesportiu. L'ordre del dia preveu la creació d'una ordenança municipal sobre la publicitat directa a les bústies.

19/7/98

VIII Mostra de Dansa. Aquesta nit, a partir de les 10, a la plaça de l'Església es fa la vuitena edició de la Mostra de Dansa. Aquest certamen és un dels més prestigiosos de la comarca i l'organitza l'Estudi de Dansa Sinera.
Demà, a les 10 de la nit, a la plaça de l'Església el grup de dansa Kalinyonka, de Kieves oferirà un recital de danses folklòriques. Els components d'aquest grup ucrainès ja són a Arenys des de la setmana passada convidats per l'Escola de Ballet d'Arenys.

18/7/98

L'AIA: Associació d'Informadors d'Arenys Una dotzena de persones, amb diferents graus de vinculació amb la informació arenyenca, i els principals mitjans informatius locals són els primers socis de L'AIA, l'Associació d'Informadors d'Arenys de Mar. L'assamblea constituent de l'entitat, s'ha fet aquest dissabte, a l'Ateneu Arenyenc. El periodista Enric Sierra presidirà l'entitat i tindrà com a vicepresident a Francesc Castell, director de la revista l'Agenda. L'associació pretén vetllar per la qualitat i la llibertat de la informació local i promoure un debat constant sobre els principals temes d'interès ciutadà. Les primeres propostes de la nova entitat seràn difondre els objectius de l'associació i preparar una presentació pública per a mitjans de setembre. Entre els primers acords de l'assamblea constituent s'ha decidit demanar al Patronat de Ràdio Arenys que accepti tenir un representant de L'AIA. VilaWeb-Arenys és un dels mitjans informatius locals que s'han integrat a l'associació.

17/7/98

La Biblioplatja, una manera diferent d'anar a banyar. La Biblioteca Popular torna a repetir l'experiència de portar més de 500 llibres de tots els gèneres, revistes i la premsa diària a la platja a la recerca de lectors. La caseta de la Biblioplatja està sitada entre les palmeres de la Platja de la Picòrdia. L'estiu passat més de 500 persones van utilitzar aquest serveis i no es va perdre cap llibre ni revista. El material més consultat va ser la premsa del dia i les revistes. El servei de préstec de la Biblioplatja va deixar un centenar de volums. Aquest estiu la Xarxa de Biblioteques de la Diputació també té una altra Biblioplatja a Castelldefels.
Millora al sistema contraincendis. LA brigada de serveis de l'Aajuntament d'Arenys de Munt està instal·lant una nova canonada que resoldrà els problemes de falta de pressió d'aigua al polígon industrial. La nova canonada, de 700 metres, portarà l'aigua des del dipòsit del capdemunt del rial de la Rectora, sobre el barri de Sant Carles. Amb aquesta obra, que costarà 3 milions de pessetes, es resoldrà lafalta de pressió a tot el polígon. Els Bombers d'Arenys van aconsellar que es fes aquesta millora després de detectar problemes de sumministrament d'aigua a l'apagar dos incendis que hi ha hagut l'útim any a aquesta zona industrial.

16/7/98

La Riera no preocupa massa. La proposta d'una consulta popular per discutir el projecte de la Riera no motiva gaire als arenyencs. Segons explica el regidor Benet Maimí, a l'edició d'avui del Punt, "ningú s'ha interessat per inscriure's als petits grups de discussió. Malgrat tot ja sabiem que era difícil que aquests grups s'organitzessin sols". A l'acte que va fer-se fa un mes als Seràfics per començar a discutir públicament el projecte d'ordenació de la Riera només hi van assistir unes 50 persones. La previsió municipal es fer els propers mesos un procés de debat en petits grups i l'any vinent fer una consulta a 100 veïns escollits aleatoriament del cens.
Aquesta passivitat que lamenta Benet Maimí contrasta amb el debat que aquestes setmanes hi ha a la llista de correu d'arenyautes (arenyautes@partal.com) i al Fòrum de VilaWeb. Un dels elements principals de discussió és sobre el tractament viari de la Riera i quin paper hi han de jugar els cotxes i els vianants. Per aprofundir en el debat sobre la Riera, Vilaweb-Arenys proposa des de fa uns dies una enquesta sobre la circulació de cotxes els dies que hi ha actes populars. Creieu que caldria tallar el pas de cotxes per la Riera quan s'hi fan actes que concentren molta gent? L'estat de l'enquesta (Resultats 12 migdia. 38 vots. SI-89% NO-2% Parcialment- 7%)
Repensant la societat. El Fòrum Català per Repensar la Societat fa un acte de presentació dels seus objectius i activitatst, aquest vespre, a 2/4 de 9, a Arenys de Munt . Hi intervindrà Martí Olivella, director del Fòrum. Aquesta iniciativa intenta crear, a través d'Internet, un espai de reflexió social que aporti noves propostes i creativitat a l'actual societat. Podeu trobar molta informació i algunes dels temes que ja estan discutint a les pàgines web del Fòrum.

15/7/98

Els esculls apunt. Els esculls artificials que s'estan acabant de muntar al port de Mataró es començaran a fondejar els pròxims dies. En total, s'instal·laran, al fons marí, 584 blocs de formigó distribuits en sis espigons entre Cabrera i Malgrat. L'objectiu principal d'aquest pla és protegir els prats de posidònia oceànica situats entre Arenys i Mataró. Els responsables de pesca del govern central i la Generalitat van presentar, ahir, a Arenys, aquest pla de protecció i regeneració del fons marí. Un cop instal·lats aquests esculls protegiran 2.766 hectarees i serà els més gran del litoral català fins que l'any vinent que es previst que es faci una acció semblant a les costa del Garraf. El ministeri destinarà 83 milions de pessetes a aquest projecte.

13/7/98

Mulla't per l'esclerosi. A Arenys es van nedar 38.500 metres i es van recollir 106.000 pessetes en solidaritat amb l'esclerosi múltiple. La jornada de sensibilitació i informació sobre aquesta malaltia es va fer a la piscina municipal. Al Maresme 11 pobles van participar a aquesta convocatòria nacional. A Calella les activitat es van fer a la platja.
Nou Parc de Bombers pel 2000. L'Ajuntament farà una previsió de 85 milions de pessetes als pressupostos d'inversions de l'any vinent per dedicar-los a la construcció d'un nou parc de bombers. La proposta municipal és construir un nou edifici a la zona industrial de Valldegata-Draper que es destinarà a parc de bombers i magatzem municipal. Als terrenys del rial del Bareu, on inicialment s'havia previst la construcció del parc, s'hi ùbicarà la deixalleria.

12/7/98

Travessa nocturna al Port. Més de dues-centes persones han animat els nou nedadors que, aquesta matinada a l'acabar l'últim ball de Festa Major, s'han llençat a les aigues del Port per travessar els cent metres que uneixen els dos braços del moll pesquer. Abans d'ahir tres joves ja van fer aquesta mateixa prova al acabar el ball de l'orquestra Maravella. La travessa d'aquesta matinada ha creat una gran espectació i el qui hi assistien com a públic no han parat d'animar mentre ha durat la cursa. Els germans Rondeau i en Javier Trujillo han estat els tres primers en arribar a l'altre punta del moll. L'últim concert de Festa Major ha tingut l'alicient de veure debutar a Arenys al grup Mr Face & La Comissió. La major part de la banda és formada per arenyencs. El repertori i el muntatge escènic del grup ha sorprés favorablement. Durant el concert hi ha hagut dos "striptis", a l'estil Full Monty, a càrrec d'una dotzena de joves que han pujat d'alt de l'escenari.
Els Gegants tornen a ser els protagonistes d'aquest últim dia de festes. A partir de 2/4 de 7 hi ha la Trobada de Gegants, amb la participació dels gegants de Manresa, la Bisbal d'Empordà, Cambrils, Arenys de Munt i els del barri dels Abells de Canet. Mediàpolis-Arenys ofereix imatges de la ballada que l'Elm i la Carmeta van fer per l'activitat 'Saluda al Món'. A les 10 de la nit, hi ha previst un espectacle de bèsties, dimonis i música que acabarà a la platja de la Picòrdia amb una gran remullada.   La Festa Major no s'atura!. Avui pot ser un bon dia per viure d'una manera més reposada la Festa Major a l'espera de l'espetec final de demà. A la piscina municipal, a la tarda, hi ha el Trofeu Festa Major de Natació. a la nit, al Calisay, hi ha Concert de Piano, a càrrec de l'arenyenc Joan Miquel Hernàndez. A 2/4 11 de la nit, es fa una nova representació de l'obra 'La bella Helena', que des de dijous es presenta al Teatre Principal. A la nit, al moll pesquer hi ha concert amb l'Orquestra Zambra i Mr Face & La Comissió.
Continuen obertes les exposicions de col·leccionisme, a Can Maimí, sobre els 75 anys del Club de Natació, al Calisay, els treballs dels avis i les avies de l'Esplai, també al Calisay, els 135 anys de l'Esperança, a la sala Lloveres, i la del Centenari de Cuba, a la Biblioteca.

10/7/98

La Festa Major no s'atura!. Els arenyencs s'ha abocat a tots esl actes de carrer que s'han programat aquestes festes. Tota la tarda d'ahir, fins a l'hora del castell de focs d'artifici, la Riera va estar envïada per una multitut. La proposta de tallar part de la Riera, per fer-hi les activitats nocturnes o jocs infantils , ha estat del tot reeixida.
La proposta 'Saluda al Món' també tenir un notable èxit tant de vistants davant la càmera de vídeo que emetia per Internet com d'internautes que van enviar els seus missatges als arenyencs. La crònica d'aquesta diada es pot veure a la portada de Mediàpolis Arenys. La programació de festes d'avui té com element destacat l'Orquestra Meravella que farà un primer concert a 2/4 de 7 de la tarda al Calisay i farà el ball de nit al moll pesquer. A les 10 de la nit hi ha un ball-concert de música tradicional, a la Placeta, amb Quico el Cèlio, el Mut i el Noi de Ferreries.

9/7/98

Arenys saluda al Món!. De bon matí, des de l'aparador de Can Maimí, situat a la Riera d'Arenys de Mar, està emetent per Internet una càmera de vídeo que ensenyarà, durant tot el dia com es viu la Festa Major a Arenys. VilaWeb i La Web d'Arenys han convidat a a tots els veïns a fer la seva salutació al Món a través d'Internet. Durant 12 hores la càmera recull tot el que passa en aquest tram de la Riera. A les 7 de la tarda es previst que hi vinguin a ballar els gegants davant de les càmeres. L'emissió es farà en Real Video. Els internautes que vulguin saludar als arenyencs podeu fer-ho a través del correu electrònic. Aquesta activitat també ha servit per actualitzar la imatge d'ATV-Arenys que des d'avui passa a dir-se Mediàpolis-Arenys, lligada a un projecte més ampli promogut per Lavínia TV.
LA Festa Major de Sant Zenon va començar ahir al vespre amb el pregó que va llegir, des del balcó de l'ajuntament, Julià Rebollo, president de la Societat Coral l'Esperança que aquest any celebra el seu 135è aniversari. Avui entrealtres actes hi ha la sortida dels Gegants i el Castell de Focs.

8/7/98

Ja és Festa Major! El pregó de Festes i el Brindis Popular és l'acte oficial que marca el punt d'inici de la Festa Major. El pregoner d'enguany serà un representat de la Societat Coral l'Esperança, entitat que enguany celebra el seu 135è aniversari. El altres elements tradicionals del dia abans de Sant Zenón són la cantada de les Solemnes Completes, a les 10 a l'Església, i la Traca a la Riera, tot seguit d'acabar les Completes. Immediatament després de la Traca hi haurà un seguit d'espectacles de carrer per tota la Riera. A 2/4 d'una de la nit, a la Placeta, començarà el primer bal de Festa Major amb el grup Cosins del Sac.
A Internet, la Web d'Arenys ja s'ha vestit de Festa Major i ha renovat la portada. El plat fort serà, demà, amb l'activitat 'Saluda al Món'. A primera hora del matí es posarà en marxa, a l'aparador de Can Maimí, un càmara de vídeo que emetrà per Internet les salutacions de tots els veïns d'Arenys i també ensenyarà com es viu la festa a la Riera. Els principals actes de la Festa Major els podeu consultar a l' Agenda.
Fidelitat turística. L'Àrea de Promoció Econòmica homentjarà, aquesta tarda, a una vintena de turistes que fa més de quinze anys que passen l'estiu a Arenys de Mar. Una reproducció, a escala, d'una barca marinera i un llibre de fotografies antigues d'Arenys serà l'obsequi de l'Ajuntament a cadascun dels turistes. Entre els distingits hi ha originaris de diversos punts de l'Estat Espanyol, la resta d'Europa i els Estats Units. L'acte serà a les sis de la tarda, a la sala de plens.

6/7/98

Estudi de l'alguer. Una trentena de submarinistes de l'SPAS van fer, ahir, immersió a l'alguer situat entre Mataró i Arenys. Aquesta acció s'emmarcava en l'estudi iniciat l'any passat per l'Escola del Mar de Badalona per conèixer l'evolució dels prats de posidònia i mesurar la seva densitat i els seu creixement o retrocés.
Aquests mes de juny s'ha començat a colocar els primers blocs de formigó dels esculls que han de protegir els prats de posidònia del Maresme. Aquest projecte preveu posar 584 blocs de formigó i ferro per evitar que la pesca d'arrossegament il·legal malmeti els prats situats entre Arenys i Mataró.

4/7/98

Cocaïna a la platja de la Picòrdia. Un nens que jugaven per la platja de la Picòrdia (la primera platja) van trobar ahir un paquet de 21 quilos de cocaïna. La Guàrdia Civil va recollir el farcell que estava completament recobert per un plàstic aillant. Les últimes hores se n'han trobat a diferents punts del litoral arenyenc. Agents de la Guàrdia Civil, uniformats i de paisà, vigilen constantment tota la costa. La Guàrdia Civil ha registrat alguns pesquers a la tornada a Port. A la Farmacia Bertran Serracanta van anar a pesar alguns dels paquets s'han trobat.
La primera partida de droga al litoral maresmenc va localitzar-se dimecres per un pesquer que, davant d'El Masnou, va enganxar l'hèlix amb un cable del qual penjaven cinc farcells amb 140 quilos de cocaïna. El mateix dimecres ja va aparèixer el primer farcell a Arenys. Aquest sistema de deixar els carregaments de droga o contraban a dins de mar és molt habitual entre els traficants gallegs però fins ara no s'havia detectat a la costa catalana. És possible que el gran trànsit marítim de la costa maresmenca hagi sigut qui desballestés els plans dels traficants al rebentar els diferents dipòsits de cocaïna.

3/7/98

Viatges a la Cuba del 1898 i a Birmània. Aquesta tarda, a les set, s'inaugura a la Biblioteca, l'exposició 'Centenari de la Independència de Cuba 1895-1898'. L'historiador Josep Maria Pons i Guri parlarà a l'acte de presentació. L'exposició l'ha preparat l'arenyenc Zenon de Pol i estarà oberta fins al 24 de juliol. A 2/4 de 9 del vespre, també a la Biblioteca, hi ha l'última conferència de la Mostra de Viatges sobre Birmània càrrec de Neus Ribas.
Històries de Naps a l'Absurd Diari. La publicació electrònica Absurd Diari, dirigida pel periodista gironí Antoni Dalmau, ha incorporat més notícies arenyenques. En aquest ocasió Dalmau ha escollit notícies relacionades amb els naps i l'obsessió arenyenca per aquests tubèrcles. Una de les notícies fa referència a la Nit de Naps de l'any 90 i l'altra a una mostra artística de l'Escola d'Arts i Oficis. Antoni Dalmau està fent un buidat de les informacions més absurdes i estranyes que ha publicat El Punt i que ell reprodueix a la web. 

2/7/98

Ja hi ha sis xoriguers al campanar. Els biòlegs Pere Alzina i Enric Badosa han alliberat tres xoriguers més en el marc del projecte que impulsen per reintroduir aquest tipus de falcó a Arenys de Mar. Fa quinze dies ja van deixar anar els tres primers polls al campanar petit de l'Església de Santa Maria on mantenen el niu i, diàriament, els dos biòlegs els porten menjar. Podeu conèixer més detalls d'aquest projecte a la pàgina web dels xoriguers.
L'oposició a la fresca a Arenys de Munt. Arenys de Munt 2000, el grup de l'oposició, comença aquesta nit un cicle de xerrades durant el mes de juliol. El convidat d'avui és el màgic Andreu, veí d'Arenys de Munt. La xerraçada serà al local d'Arenys de Munt 2000.

1/7/98

'La Rierada' també arriba a Arenys de Munt. L'edició d'aquesta setmana de 'La Rierada' inclou quatre planes dedicades exclusivament a Arenys de Munt. Els promotors de la revista han posat en marxa una doble edició que tot i oferir els mateixos continguts crea per cada poble una portada personalitzada. La nova publicació ha tingut molt bona acceptació a Arenys de Munt i en aquest primer número ha aconseguit un nombre levat d'anunciants. La Rierada surt quinzenalment i podeu contactar amb la redacció a través del correu electrònic rierada@ample24.com