ABANS DE MARXAR


Abans de marxar vol ser una previsió, un pensar en que farem, on serem, com ho farem, en fi, jugar una mica a imaginar el futur, però també i a la vegada una memòria d'intencions. Cada tros porta un nom i cognoms, és qui ho ha fet


Jo penso que quan anem a esquiar, potser caure de cul. També penso que si dormo a baix de la llitera i igual cau un cargoll i qui hi dorm damunt. Que perdem el tren, que pugem tots al tren i jo sóc el darrer, es tanquen les portes i em quedo a Barcelona...

Agustí Costa

Penso que allà ho passarem molt bé i que esquiarem i espero que pugem jugar amb la neu. De totes manres com que farà fred ens caldrà anar abrigats.

Georgina Delemus

Jo penso que quan arribi a Núria, i sobretot quan anem a esquiar, el primer que farè, serà que caurem de cul a terra.
A mi m'agrada molt jugar amb la neu i espero que en Joaquim ens deixi fer una guerra de boles de neu, si fa bon temps.
Espero que el monitor ens ajudi als que no sabem esquiar sigui simpàtic.
Que no hi hagin baralles, de part meva i els meus companys, i que ens Joaquuim no ens hagi de renyar, i pe aconseguir-ho m'hauré de portar bé.
Espero passar-m'ho bé, MOLT BÉ!!!!!

Laura Escudero

 Una de les coses que m'agrada més de fer quan arribo és preparar la roba ben posada a l'habitació i veure-la bé. Penso que ens deixaran jugar a una guerra de boles de neu, nom estic segur de si podrem esquiar tot el temps, però segur que també farem altres coses, i esquiant ens ho passarem molt bé.
També penso quen quan arribem i veiem la Vall de Núria quedarem parat de lo bonic que és tot.
També és el primer cop que anem 5 dies de colònies.
Espero que podrem fer ninots de neu...

Francesc Lucas

Abans de marxar penso que passarè una setmana molt bona i em portaré bé. M'agradaria aprndre a esquiar perquè així quan vagi a la neu podrè esquiar.
També crec que el menjar serà bo i espero que cap dia em castiguin.
Seran les colònies més llargues de la meva vida, de moment.
M'agradaria escriure cada dia a l'ordinador

Kevin Vicente

Jo abans de marxar a Núria el que em plantejo és el comportament que tindré, no em vull enfadar amb ningú per cap raó, Penso què fàrem en arribar a Núria amb els meus companys d'habitació, col·laborar en totes les feines que em toquin de fer, fer cas a monitor i no anar a la meva, i participar en totes les activitats, m'agradin més o menys.

Pau Arjona

Tornar Núria 2003 Jo penso que m'ho passarè bé. A la neu no hi he anat mai, tampoc he esquiat mai i em fa molta il·lusió.
Ja falten pocs dies, estic molt nerviós i content a la vegada.
Penso que dilluns m'hauré de despertar aviat, i aixó no em fa resperquè marxaré de colònies, però es que aquest any estic més nerviós que altres anys perquè veurè neu, esquiaré i seran cinc dies, tot serà diferents aquest any

Guillem Garcia