politica Web de l'Ajuntament d'Arenys de Mar
- El 12 de juliol, és un dels dies més esperats. A 3/4 d'onze del matí s'ha obert a la circulació el tram de la N-II direcció Girona al seu pas per Arenys de Mar. Aquesta via estava tancada des del passat 28 de maig quan es van iniciar la segona fase de les obres de cobriment del tram final de la Riera, que obligava a aixecar i refer de nou el pas sobre la Riera. Aquesta matinada els operaris acabaven de realitzar els darrers treballs de senyalització vertical i horitzontal.

Amb aquest fet es millora considerable la circulació de vehicles. Molts d'aquests podran evitar la circulació per la zona Valldegata-Draper descongestionant aquesta via. També baixarà la circulació en els carrers Sant Joan, d'Avall i Andreu Guri, que fins avui s'havia convertit en una via alternativa per accedir al nucli urbà, i que els caps de setmana arribava al colapse.

 
 
 
 
Les següents imatges recullen el moment en que els operaris substitueixen la senyalització. Fins al mateix moment del canvi, arribaven vehicles provinents de Barcelona que obviaven la senyalització instal·lada a l'alçada de la Movisa i que els avisa que la via està tancada. Durant aquestes setmanes molts conductors han fet cas omís de l'itinerari alternatiu per Valldegata-Draper, i s'aventuraven a provar sort. Evidentment a tots ells els tocava girar cua.
 
 
El primer dels vehicles a circular ha estat una moto seguida d'un Mercedes. La puntualitat dels operaris de manteniment de la N.II ha sorprés fins i tot a l'alcalde, Joaquim Ponsarnau, que es dirigia a les 11 del matí a supervisar les maniobres del canvi de circulació i obertura de la via. Abans d'arribar ja s'ha trobat que la via estava oberta, 15 minuts abans de l'hora prevista.
 
 
 
 
Cal destacar que s'ha asfaltat de nou un tram de cent metres a ambdós costats. De moment l'entrada i sortida a la N-II des de la Riera continuarà tallada al trànsit fins a la setmana vinent. En aquest tram encara falta instal·lar els semàfors que han de regular l'accés en aquest punt. Així mateix, també es preveu que en el decurs de la setmana vinent es restablirà la circulació de trens per la via habitual.
 
 
pàg. 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 9

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2002© AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors
.