Arenys Digital > Internet 98 > Dades i estadística d'accés

Aquests gràfics són una representació de les principals dades estadístiques d'accés a la Web d'Arenys i VilaWeb-Arenys. En conjunt demostren un creixement constant de l'activitat digital a les principals webs arenyenques que hi ha a Internet. Són especialment importants els alts i baixos produits per activitats especials promogudes des de la Web d'Arenys o VilaWeb-Arenys: L'expedició Ackon-cauak 97, les propostes de Festa Major o la Cercavila Digital. També es pot observar la caiguda d'accesos a la Web d'Arenys per l'inici de VilaWeb-Arenys i com, posteriorment, evoluciona cada espai. En conjunt la suma d'accesos a les dues portades demostren un gran 'activitat

La Portada de la Web d'ArenysLa Portada de la Web d'Arenys

Aclariment:
Expedició Ackon-cauak'97(Feb'97), Revetlla Virtual de Sant Joan (Jun'98),
Festa Major (Jul'97 i '98), Cercavila Digital (Set'98)

El volum de pàgines HTML demanades a la Web d'Arenys també ha anat creixent progressivament. A partir del mes de setembre de 1997, quan es va renovar la web, s'han anat afegint nous espais i més pàgines. L'oferta ara és molt més amplia i els internautes ho agraeixen i s'entretenen navegant pel seu interior.

52923 pàgines servides l'any 1998

52923 pàgines servides l'any 1998

Els grans esdeveniments promoguts per la Web d'Arenys i VilaWeb-Arenys marquen les puntes de més consulta i petició de pàgines. Malgrat aquests increments puntuals es confirma un augment de la mitjana de peticions.

Les Portades

Les Portades de VilaWeb-Arenys i la Web d'Arenys

Aquest augment progressiu de consultes es veu a l'analitzar les dades d'accés a la portada. La suma de les dues portades dona una mitjana superior als 2.500 accesos mensuals i amb alguns mesos superiors als 3.000 accesos.

VilaWeb-Arenys

VilaWeb-Arenys

Aquest diagrama presenta l'evolució de la portada de VilaWeb-Arenys des de la seva creació el mes de juny de 1997. La gràfica cau en mesos assenyalats, com l'agost o el desembre, on baixa el nivell de connexió per motiu de vacances universitàries i laborals. En el conjunt de les dades es pot veure una progressiva consolidació de VilaWeb-Arenys com el principal espai digital arenyenc.

Aquestes dades ens permeten encarar amb optimisme el nou any 1999 i iniciar una campanya de recerca de clients dels serveis publicitaris que poden explotar-se en aquest entorn digital. Si esteu interessats en conèixer les nostres propostes contacteu amb nosaltres. També podeu consultar altres dades comparatives i l'enquesta feta entre els internautes que es mouen per l'Arenys Digital.