'L'enigma del cocou'... tot un enigma

'L'enigma del cocou' es pot definir com un projecte educatiu telemàtic d'intercanvi d'informació sobre Arenys, conduït per uns personatges imaginaris, i que actuaran segons les diferents aportacions del grups d'alumnes de cicle superior dels centres d'ensenyament primari d'Arenys, tot i que poden tenir cabuda altres nivells o centres d'altres poblacions. En aquest espai es preten que els alumnes es familiaritzin amb internet, però també que sigui un espai viu i on es puguin trobar identificats tots els nois i noies d'Arenys. El projecte arribarà a les aules a mitjans de febrer.


 La nova llista de correu

Aquesta és la nova llista de correu associada a l'Escola Digital que té com a objectiu començar a establir lligams telemàtics entre les escoles d’Arenys, però on també tenen cabuda altres mestres d'escoles de l’Alt Maresme. És un espai lliure i de comunicació on es pot desenvolupar qualsevol tema o informació referent a temes educatius.Per a donar-vos d'alta tan sols heu d'enviar un missatge a mestres@arenys.org explicant qui sou i apuntant la vostra intenció a formar part de la llista.

 
 Els centres d'Arenys de Munt
A la pàgina del CEIP Sant Martí podreu trobar una presentació del centre amb les fotos de tots els alumnes, a banda d'altres continguts relacionats amb aquest centre, com una publicació electrònica. A la pàgina de l'IES Domènec Perramon, a banda dels continguts habituals i fotografies, és interessant visitar el 'racó de psicopedagogia', on es presenta un treball fet per alumnes amb necessitats educatives especials. També resulta curiós trobar una cartellera virtual on poder penjar qualsevol anunci.

.ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2001 © AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors