Portada
Portada
Portada

ICV DESCONVOCA L'ACTE DE PRESENTACIÓ DEL SEU CANDIDAT A L'ALCALDIA D'ARENYS DE MAR I CONVIDA A TOTA LA CIUTADANIA A MOBILITZAR-SE EN CONTRA LA GUERRA DE L'IRAC

ICV ha desconvocat l'acte de presentació de Vicenç Martí com a candidat a l'alcaldia d'Arenys de Mar que estava previst pel proper dissabte 15 de febrer. El grup ha pres la decisió per evitar una duplicitat de convocatòries amb la manifestació que la mateixa tarda es farà a Barcelona en contra l'amenaça de guerra contra l'Irac.

L'equip de campanya d'ICV estava preparant des de feia mesos la presentació del candidat i havia previst que fos en un acte polític que s'havia de fer el dissabte 15 de febrer, al Calisay. La data ja es va fer pública arran de l'elecció fa quinze dies de Vicenç Martí, després d'un procès obert d'eleccions primàries.

La convocatòria de l'acte de presentació sortirà anunciada en un tríptic sobre la gestió de govern dels darrers quatre anys que es distribuirà aquest cap de setmana. En el tríptic s'hi ha sobreimpressionat la desconvocatòria de la presentació del candidat i s'aprofita la reimpressió per convocar a tots els veïns i veines d'Arenys de Mar a la manifestació del 15-F.

TOTS I TOTES CONTRA LA GUERRA

ICV convoca a tota la ciutadania a la manifestació 'Parem la guerra contra l'Irac'. La manifestació està convocada, a les 5 de la tarda, a la cruïlla del Passeig de Gràcia i la Diagonal de Barcelona. ICV convida a tothom que vulgui anar-hi conjuntament amb tren, a 2/4 de 4 de la tarda, a la Plaça de l'Ajuntament d'Arenys de Mar