NAPS02
Butlletí informatiu napaire, popular & autòcton

Tal costum arenyenc, que fa molt que es practica, va començar amb la penja, per part dels mossos del poble, d'escandalosos naps a aquelles noies a qui les males llengües perseguien.

Però els costums i els temps canvien i, així, la nit de naps, obsequiem amb un bon nap totes les noies que ja coneixem i/o ens agradaria conèixer millor..., amanint-ho amb una picant però saludable nota poètica, de continguts (no ho neguem) profundament sexuals i/o d'un alt grau de "cachondeo". Cadascú sabrà... És un país lliure? Però cada any que passa sembla que una nit com aquesta, en que la gent pren el carrer i està més donada a la festassa col·lectiva i a les bromes àcides, hi hagi una altra sèrie de gent que només surt a tocar els ous i a incriminar als que estem penjant naps.

Arrel d'això, hi ha hagut merders de diverses mides i conseqüències. La solució ha resultat ser la de posar més poli a les cantonades i menys alegria als esperits. A algú li agrada un estat policial per la nit de naps? Ens hem de quedar parats i deixar que això degradi, s'espatlli igual que la fesonomia del poble? O la riera? O la trempera matinera?

Ja hi ha massa coses perdudes com per dixar perdre, per postres, una tradició tan ben parida, que és un orgull poder-la gaudir. Però, clar, sense tenir que estar patint per si hi ha gent que no sap diferenciar entre una broma i una bretolada. Una broma no implica mal a tercers (a segons, tampoc), ni carregar-se coses d'altra gent. No?

O no seria millor deixar que la imaginació segueixi millors rials i acabi baixant com una rierada que no ho impregnés tot i acompanyés a situacions mñes agradables, per passar-s'ho bé tots i deixar-nos estar d'òsties. Salut!

NIT-05 Gen 02Arenys
5h.: XoCoLATaDA gratix, per escalfar el nap/pap, al pati del Calisay.

1/4 6: Recull de PoEMEeS NaPAIreS, en tots formats, penjats al pati del Calisay.

3/4 6: Elecció popular del MILLoR NAPoT, per consens. També al mateix lloc.

Tornar a Naps 2002 Tornar a la portada dels Jocs Florals