Les obres de la Riera d'Arenys de Mar
primavera-estiu de 2002
Complet reportatge gràfic i dos muntatges de video sobre les obres del cobriment final de la Riera d'Arenys de Mar. Interessant arxiu de video que resumeix les obres en 5 minuts.Vent i aigua
11 de novembre de 2001
Les estacions meteorològiques arenyenques han enregistrat cops de vent de 140 km/h. El vent ha provocat danys a edificis, a la via pública i a esfonsat l'envelat instal.lat per a la Festa Major d'Arenys de Munt.Foc a Can Palomer
7 de novembre de 2001
Una guspira d'una soldadura ha estat la causant de l'incendi que ha cremat la casa de Can Palomer, al carrer de la Parera.


  Espectacular accident al mig de la Riera
12 d'octubre de 2001
Un BMW que baixava d'Arenys de Munt ha perdut el control i ha saltat a la Riera després d'arrencar la tanca protectora.


  Sant Zenon 2001
Juliol de 2001
Alguna de les fotos més significatives de la Festa Major d'Arenys de Mar.


Les orenetes d'Arenys
Març de 2001
Arenys.Org publica el treball dels biòlegs arenyencs Pere Alzina i Enric Badosa sobre el nombre de nius d'oreneta en comparació amb el cens que van fer l'any 1998. Segons l'estudi es revela un increment total del nombre de nius en un 26.6%. El nombre total de nius a Arenys de Mar és de 257, mentre que fa dos anys se'n van detectar 203. Un sol edifici arenyenc, el Mont Calvari, concentra 82 nius, cosa que representa un 31% del cens. Aquest resultat contrasta amb els 58 nius trobats l'any 98, que ja representaven el 25 % de la població total d’orenetes.


  Un 'geisser' a la Riera?!
19 de setembre de 2000
Era, pràcticament, migdia, i en poc més de 20 minuts el pluviometre d'arenys.org recollia més de 25mm.


  Sant Zenon 2000
Juliol de 2000
Extens reportatge fotogràfics i alguns articles al voltant de Sant Zenon, la Festa Major d'Arenys de Mar.


  Navegants i vaixells arenyencs a la Copa del Rey
9 d'agost de 1999
Tota la crònica de la regata i una selecció de fotografies dels vaixells arenyencs que han participat a la Copa del Rey '99, celebrada a la badia de Palma.


  Sant Zenon 1999
Juliol de 1999
A part de l'extens reportatge fotogràfic, podeu trobar el discurs integre que Josep M. Pons i Guri va realitzar en commemoració dels 400 anys de la constitució del municipi. També es recull una original crònica de la travessa de matinada al Port d'Arenys.


  Crònica del 13-J: eleccions locals
13 de juny de 1999
Seguiment de la jornada electoral, amb els resultats i fotografies. També es recull un especial sobre la constitució del nou ajuntament, així com tots els resultats de les eleccions municipals des de l'any 1979.


  Miquel Rubirola no es presentarà a alcalde
5 de febrer de 1999
L'alcalde Miquel Rubirola fa públic, en roda de premsa, la seva decissió de no tornar a encapçalar la candidatura de CiU a les properes eleccions municipals.


  Els xoriguers ja volen
19 de juny de 1998
Un dels tres polls de xoriguer ja ha volat fins al campanar gran de l'església de Santa Maria. Tots tres no van parar de voltar d'un costat a l'altre del campanar petit durant les seves primeres hores en llibertat.


 

Baixa la Riera!
23 d'octubre de 1997
Un aiguat de 26 litres per metre quadrat posa a prova les obres de canalització.  La pesca a Arenys
1997
Els pescadors del port d'Arenys es queixen que cada vegada hi ha menys peix davant les costes del Maresme. La situació del sector pesquer no millora. Per segon any consecutiu la producció pesquera catalana continua baixant.


  La Riera pren forma
24 de desembre de 1996
El cobriment de la Riera entre l'Arxiu i l'antiga Sala Mercè permet anar veient quina serà la nova fesomia que tindrà el centre d'Arenys.


 

L'aigua arrossega tres arbres i les voreres de la Riera
5 de desembre de 1996
La riera ha baixat plena i ha trobat els blocs de formigó que intentaven protegir els murs en construcció. El remei ha estat pitjor que la malaltia i en poca estona l'aigua ha descalçat els dos laterals de la Riera.

 

 

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2001© AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors