» Inici

» programa

 

Per a participar a aquesta jornada de dissabte, cal que feu la inscripció prèvia enviant un correu a sensefils@arenys.org

Xarxa i Llibertat!
Jornada a l’entorn les xarxes sensefils i programari lliure

12 d’abril de 2003
Biblioteca Pare Fidel Fita, carrer Bonaire, 2 d'Arenys de Mar

Com arribar:
- en automòbil- us recomanem que aparqueu al pàrquing de la Primera Platja. S'accedeix mitjançant una rampa que es troba al capdavall de la Riera. Si veniu per l'autopista C32 cal que travesseu tot el poble (trobareu la rampa a mà esquerra, just després de la darrera rotonda). Si veniu des de la NII, tan des de Girona com Mataró, cal entrar a Arenys per la Riera, direcció Arenys de Munt (trobareu la rampa a la vostra dreta, però haureu de fer una volta sencera a la rotonda per a poder accedir sense problemes).

Un cop aparcats, aneu a cercar la Riera. Des d'aquesta heu d'anar a cercar el Rial sa Clavella (tercer carrer a mà esquerra, després de la NII. Perpendicular a la Riera). Enfileu el Rial amunt per trobar el carrer Bonaire (el segon carrer a mà esquerra). La Biblioteca fa cantonada amb el Rial sa Clavella.

- en tren (RENFE)- Cal travessar la carretera i anar a cercar la Riera (segon carrer a mà dreta direcció Girona). Un cop aquí seguiu les instruccions del paràgraf anterior.

Servei de socors ;-) - telf. 607 87 04 74