ja teniu el_vostre_correu@arenys.vilaweb.com?
VilaWeb-Arenys i arenys.org ofereixen a tots els internautes la possibilitat de tenir un correu electrònic gratuït amb el domini @arenys.vilaweb.com. L'aplicació que ha creat VilaWeb permet consultar la bústia personal de correu a través de la web i també es pot direccionar a altres bústies. Al fer l'alta heu d'escollir entre els diferents dominis de les edicions de VilaWeb.

I coneixeu l'espai dels areny@utes?
L'espai arenyautes permet que tots els internautes puguin tenir la seva pr˛pia pÓgina web mitjanšant la qual es presentin i comparteixin les seves inquietuds i afeccions amb la resta de la comunitat digital arenyenca. Des de la seva pÓgina cada arenyauta pot publicar fotografies i recomanar enllašos a altres pÓgines web. Un mecanisme de cerca permet poder buscar qualsevol paraula a totes les pÓgines web i conŔixer als altres arenyautes. Fer l'alta i poder gestionar aquesta aplicació és molt senzill. Trobareu totes les explicacions a la pàgina principal de la secció arenyautes. Apunteu-vos-hi!

Enquesta als arenyautes feta l'estiu de l'any 98 on explicaven les seves activitats i usos habituals a la Internet d'aquell any. Els xats de VilaWeb ARENYS.ORG i VilaWeb han anat fent des de la seva creació xats de tota mena. Podeu consultar el llistat i les transcripcions.

.

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2000 © AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors