Arenys Digital >Pagines Personals

Andreu Bertran i Fita : A la seva plana, l'Andreu ha començat a explicar totes les seves afeccions i devocions.

Toni Esteve i Avilés : Aquesta plana recull un breu currículum d'aquest periodista arenyenc i és punt de partida de diversos escrits seus sobre Internet i el món de la ràdio i la TV.

Carles Garcia : Un barceloní que viu la major part de l'any a Arenys i que s'hi sent molt molt identificat. Internet li permet estar cada dia connectat amb Arenys des de Barcelona.

Toni Major : Pelleringa Software és el nom comercial de les aplicacions d'aquest informàtic arenyenc. Hi destaca l'obra gràfica dels seus fills Marc i Pol. No marxeu de la web sense escoltar la salutació de la Marta.

Joan Carles Martín : Amb la seva filla Mireia ha creat la pàgina de L'Escut d'Arenys.

Adolf Mateu : Pàgina en construcció que recull des d'un enllaç amb la feina fins a una selecció de links recomenats i de les webs dels seus amics.

Família Pera Rusca : La Pera Web, pàgina en construcció constant que evoluciona segons les dèries del seu autor.

Alexandra Regas Grillot : Voleu conèixer a l'Alexandra? En la seva pàgina trobareu fins i tot la seva webcam que connecta gairebé cada dia!

Marc Reverter : ...i el seu gos Grop. Una pàgina que inclou informació sobre el Delta de l'Ebre i altres dèries personals i estudis d'aquest arenyauta.

Família Riera i Basela : Amb aquesta pàgina tenen l'objectiu de crear un gran arbre genealògic amb tots els Basela del món.

La Web d'en Seung : Què i qui és en Seung? Qui són els seus amics? Quina és la seva música? Un jove arenyenc adolescent obrint-se pas a través del ciberespai.


Arenys Digital
>Pagines Personals>Els més menuts

Àlex Ferran : Un dels arenyautes més precoç! En la darrera de les seves pàgines ha cedit un xic d'espai de disc dur a la seva germaneta Maria.

Marian García Riera : La Marian exposa en aquesta pàgina els seus millors dibuixos.

Marc Major i Munich : Amb imaginació, enginy i quatre bits en Marc ens descobreix "El niu del pteranodon" on podeu descobrir el conte de la cobra Daniela, escrit i il·lustrat digitalment als 5 anys!

Oriac Martínez Piany : Tot va començar aprenent a fer l'ordinador un estiu. I ara ja no hi ha qui el pari, perque l'Oriac ja comença a dissenyar les seves pròpies webs i la de la seva germana Ànnia.

Aïda Solé i Missé : L'Aïda i l'Àlex Ferran comparteixen la distinció de ser els areny@utes més joves. L'Aida encara no sap llegir ni escriure, però promet fer aviat les seves pàgines.

Biel Solé i Missé : El germanet de l'Aïda, amb només 7 mesos, no s'ha volgut perdre l'oportunitat de ser present a internet.

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2000 © AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors
.