La Riera:
Aproximació a la Riera d'Arenys

La Riera i rierades

El projecte d'ordenació de l'espai canalitzat i cobert de la Riera d'Arenys

Els perills de les Rieres del Maresme

Els Rials:
Els Rials d'Arenys
Els Rials a l'obra d'Espriu

Primers documents Gener de 1998
Última actualització 8/12/98.
© La Web d'Arenys i els autors.

titol.jpg (22709 bytes)

 

Des d'aquest espai podeu accedir a diversos materials recopilats per la Web d'Arenys sobre la Riera i els rials d'Arenys.

L'última incorporació ha estat el treball del biòleg arenyenc Manel Teodoro sobre els rials d'Arenys de Mar. Teodoro ha titulat el seu treball amb el suggerent títol espriuà de 'He mirat aquesta terra', entre altres motius perquè dedica una part extensa del seu estudi a relacionar els rials amb l'obra d'Espriu.

Esperem que el conjunt de materials que us oferim des d'aquestes pàgines siguin del vostre interès i us facin servei. Aprofitem per animar-vos a publicar nova documentació sobre el tema i que ens comuniqueu nous documents que hi hagi disponibles a Internet.

Des de la Web d'Arenys ens comprometem a col·laborar i facilitar la publicació de nous treballs i promoure els debat sobre les rieres i els rials d'Arenys i el Maresme.

Tot el material d'aquesta web és de lliure ús i consulta. Els autors us preguem que si el feu servir citeu la font i ens comuniqueu on i com l'heu emprat.