arenys.org és una comunitat digital oberta i plural que aplega a tots aquells internautes que tenen o volen tenir alguna vinculació amb els municipis de la Riera d'Arenys i els espais que l'envolten. El projecte és impulsat per l'empresa arenyenca AMPLE 24, i té el seu origen a la Web d'Arenys que va néixer a la xarxa el 19 d'abril de 1996. D'aquesta primera època en va sorgir el terme areny@uta que s'han fet seu molts dels internautes habituals que s'identifiquen amb aquesta comunitat digital.

L'objectiu principal d'arenys.org és promoure i facilitar l'accés a tots els ciutadans a la Societat del Coneixement, fent especial atenció als veïns d'Arenys de Mar i Arenys de Munt. A través de d'aquest espai web es facilita i dóna espai a les entitats locals perquè tinguin presència a Internet. Es treballa directament amb aquests col·lectius i se'ls dona les eines per publicar i la formació necessàries. Aquests acords de col·laboració s'adapten, segons cada cas, i van des de l'esponsorització de projectes, amb aportació econòmica inclosa, fins al desenvolupament d'accions concretes per activitats socials d'entitats o empreses. Qualsevol idea o proposta es ben rebuda!

Un dels últims projectes impulsats des d'arenys.org és l'Escola Digital. Un espai creat arran del projecte telemàtic 'Cap a l'Escola Digital', una proposta educativa més amplia impulsada des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar.

Entitats que treballen amb arenys.org

Ajuntament d'Arenys de Mar
Parròquia de Santa Maria d'Arenys de Mar
Arenys Solidari
Escola Cassà
CEIP Joan Maragall
Penya Blanc-i-blava
Associació de Geganters d'Arenys de Mar
Comissió Revetlla de Sant Joan

Empreses col·laboradores d'arenys.org

ARETEX
Lavínia TV
Vins Fins
Llibreria El Set-ciències
Partal, Maresma i Associats

ARENYS.ORG / VilaWeb-Arenys 1996-2000 © AMPLE 24 Sccl i els seus respectius autors