La Web a la xarxa

Des de la presentació en societat de la Web d'Arenys, el passat divendres 19 d'abril, centenars d'internautes han visitat les pàgines electròniques arenyenques (és una suposició ja que no tenim cap comptador que en doni fe). De totes maneres hi ha fets curiosos en la breu història de la Web. Un d'ells és que el buscador Altavista va detectar la Web d'Arenys la mateixa tarda que van penjar-se a la xarxa (tampoc és un fet excepcional, però fa gràcia!).
El mateix vespre del 19 d'abril, a la nova llibreria El Set-ciències, es va fer l'acte de presentació de la Web. Més de cinquanta persones van assistir-hi i van seguir la xerrada d'en Vicent Partal, director de la Infopista (ara
VilaWeb), sobre com construir un barri a Internet
Des d'aquella mateixa tarda la web no ha parat de rebre visites i ha generat tot tipus de comentaris... sobretot, favorables! El barri arenyenc a Internet ja és en marxa!


Date: Mon, 08 Jul 1996 18:07:56 +0200
From: Josep Manuel Gonzàlez jbayo@redestb.es

Soc en Josep Manel Gonzalez Bayo, fa un parell de mesos que estic conectat a internet i ja havia visitat la web d´Arenys alguna vegada, pero ara esta millor, crec que hauriau de incloure més fotos del poble, i dels racons més bonics de la nostra vila. Crec que heu fet una bona feina amb la web, sobretot en Pep que ha demostrat coneixer la vila de cap a peus. Molt bona la guia gastronòmica.
Bé, estic content de que tot el món ens pugui coneixer a través de la xarxa. Espero que continueu millorant la pàgina. Acceptarieu el repte d´incluir-hi un video de la dansa d´Arenys, així podria veure a la meva germana ballant-la.


Date: Sat, 06 Jul 1996 23:39:58 +0200
From: Andreu Bertran 100137.106@compuserve.com

Fa 15 anys que em dedico bé sigui per afició o per professió a la informàtica. Espero poder col.laborar de la manera que volgueu a la presència d'Arenys i dels seus internautes a Internet. Qualsevol cosa no dubteu a demanar-m'ho.
Fins aviat i a reveure.


Date: Tue, 28 May 1996 00:58:40 +0200
From: Raymond en Jacqueline Blom rayblom@xs4all.nl

Holla,
Me llamo Raymond Blom, y soy Hollandes pero mi Espanol no es bueno, por eso, continuo en angles. Lo siento.
As I said, I'll continue in English.
Here's the story..
One day I was browsing over the Internet and I thought, let's find out if Arenys de Mar is known on th Net.I knew Arenys because I visited that small town lot's of times during my holidays in Spain.
And yes, it existed to my surprise! And I started to ask myself if I could find a good old friend of mine. But I couldn't find him.
I was wondering if you could send him a message, so he can let me know if he has an E-mail adress.
He is a very known person in Arenys de Mar. His name is DAVID ROCA-GARCIA, and he is the young owner of a camping called: EL TORO AZUL.
Would you be so kind and tell him that RAYMOND BLOM from AMSTERDAM, HOLLAND was looking for him.

Thanks a lot. If I can help you in any matter, just ask me.
Adios!


Date: 7 May 1996 19:35:37 EDT
From: Francesc Pérez José 100337.3073@compuserve.com

Hola, Tinc 40 anys (nascut el 55 com en "Subi" i em sembla que tambe el Toni Esteve si mes no vam ser companys de clase per un temps..) , sóc pescador (reparem xarxes al port), sóc afeccionat a la informàtica de fa molt temps i a les comunicacions en particular, vaig comencar amb un modem 1200 "tiempos ha" després vaig passar a un Supra9600 i ara un dia d'aquests he de fer un pensament i posar-me un 28800.
Ara no faig servir tant el mon de les BBS's i fa mes d'un any que navego per la xarxa, pero centrat amb coses de la mar i de la pesca en general.
Aixo no vol dir que, de tant en tant, vagi a fer el tafaner per la terenyina de la Internet. Be, no vull enrollar-me mes pero abans de plegar crec que seria interessant posar un "contador" a la WEB arenyenca per veure la gent que visita Arenys encara que sigui "virtualment".
I si realment es vol ser a la Xarxa fins que no tinguem la versio bilingue (anglès) de la WEB no hi serem de ple. (Ja se que es una feinada de por i que ja ho teniu en compte, pero es molt important per tenir un exit rodó !)
Apa salutacions i endavant amb aquest engrescador projecte ;)) Fcesc E-Mail 100337.3073@compuserve.com


Date: Fri, 3 May 1996 17:42:13 +0200
From:imasd@bcn.servicom.es

Hola, Vaig visitar la web d'Arenys i la vaig trobar agradable,... molt cuca, si senyor. La veritat es que es acollidora. Quina resposta esta tenint? Hi ha gent que s'enganxi?...
Fins aviat,
Raimond.


Date: Wed, 24 Apr 1996 18:04:50 +0100 (GDT)
From: Joan Bech jbech@mizar.am.ub.es

M'ha agradat molt! Contingut interessant i un disseny acurat. La idea del directori comercial la trobo molt pràctica i, sobretot, pensar el web amb vocació de servei, útil pels internautes arenyencs, en front del model pallissa institucional que es troba pel ciberespai català, és tot un encert.
Tinc un petit comentari que no vull que desmereixi la bona impressió que m'ha causat el vostre web. La imatge inicial, 'dibuix.gif', podria fer-se més petita que els més de 40 k que ocupa ara reduint els actuals 256 colors (dels quals nomes 128 són diferents) a un nombre inferior (64, per exemple) i gairebé no es notaria.
Una altra possibilitat seria passar-la a jpeg, un format comprimit adequat per imatges fotogràfiques que suporten totes les versions actuals de clients web. faria que es carregues mes ràpidament.

Fins aviat,

Joan Bech.


Date: Sun, 21 Apr 1996 11:44:38 -0400 (EDT)
From: basurte_mari@bentley.edu

Hola Oriol i Compania,
M'ha fet molta ilusió rebre el teu missatge, la veritat és que heu fet un treball impressionant, em sembla increïble que em pugui enterar del que passa per Arenys des d'aquí.
Endavant!!!
Maria


Date: 21 Apr 96 07:48:32 EDT
From: Alex Acero 101615.1733@compuserve.com

Hola,
Estic gratament sorprés per la web d'Arenys, molt completa i útil, una bona feina. Felicitacions. Fora bo que les institucions, com ara l'Ajuntament, hi tinguessin mes presència hi ens permeti als ciutadans poder tenir un diàleg més directe.
Pots comptar amb la meva col.laboracio en l'enriquiment del barri d'Arenys. Aviat em posaré en contacte amb vosaltres per aportar el meu granet de sorra.
Salutacions.
Alex. :-)


Date: Sun, 21 Apr 1996 08:46:51 +0200
From: lavinia@bcn.servicom.es

Benvolguda web d'Arenys,
mentre preparo la meva resposta als que diuen defensar la riera oposant-se al seu cobriment, vull fer arribar la meva felicitació.
Poc més o poc menys és com totes les webs, però quina web la web d'Arenys!
Per un Arenys virtual que millori l'Arenys real.
Bit a bit fins la victòria final.
Revolució digital o mort.
Per molts anys.

Antoni Esteve


Date: Fri, 19 Apr 1996 23:33:26 +0000
From: arrigo.tomasi@bcn.servicom.es

Hola,
**************COMPLIMENTI******FELICITACIONS*********
... MOLT BE!

Arrigo


Date: 19 Apr 1996 21:25:24 EDT
From: Qgil@intercom.es

L'he vista. Congratulations. S'hi ha hagut de pencar gaire? No parlo de l'HTML, sino de tota la informacio que s'hi dona.
>La presentacio es a 2/4 8 nit a la Llibreria El Set-Ciencies.
I'm sorry. Gracies pel convit. A hores d'ara ja saps que no he vigut. Tot i així he assistit virtualment a la presentacio, donat que he consultat la web mes o menys a aquella hora.... ;)
Quim


Date: Fri, 19 Apr 1996 17:50:24 -0400 (EDT)
From: basurte_mari@bentley.edu

Hola Arenys, solo queria decir, que estando en Boston ha sido una sorpresa muy agradable al poder conectarme a Arenys a traves de la web.
Sin mas, me despido
Maria


Correu rebut a la Web d'Arenys: Des de la inauguració de la Web, fins el Nadal del 97, fins l'abril del 97, fins el gener del 98