Ja fa mig any que Arenys té un espai a Internet. L'estiu ha estat intens sobretot pel que fa a festes: per sant Joan vàrem celebrar la primera revetlla virtual, uns dies més tard feiem ballar els gegants per Internet i per sant Roc els màcips feien la seva incursió a la xarxa amb una remullada de bits purificadors... Totes aquestes celebracions han generat un seguit de correu electrònic que us reproduim aquí. Entremig n'hi ha d'altres, alguns de prou curiosos, amb les salutacions i comentaris més variats.


Subject: Apellido Espriu
Date: Sun, 08 Dec 1996 01:03:52 -0800
From: Adalberto Espriu "aespriu@imparcial.com.mx"

En Atencion a: Teresa Macia i Agusti Espriu.
Mi nombre es Francisco Espriu, soy mexicano originario de Guaymas, Estado de Sonora en Mexico. Mi bisabuelo se llamaba Francisco Espriu y fue originario de Arenys de Mar, se dedicaba al comercio maritimo en el siglo XVIII, y establecio en el puerto de Guaymas su centro de operaciones, en donde paso el resto de su vida. Al visitar a travez de Internet La pagina de Arenys y ver el apellido Espriu en diferentes ocaciones, me animo a escribir esta carta, con el fin de solicitarte informacion adicional en referencia a nuestro apellido en comun. Anteriormente me comunique por correo electronico con Domenec Espriu, Profesor de Fisica de la Universidad de Barcelona quien me proporciono informacion sobre Pau Espriu (su Bisabuelo) y Salvador Espriu el Poeta. Mucho agradeceria ampliar cualquier informacion que tengas a bien proporcionarme en relacion a nuestro apellido.

Francisco Espriu.


Subject: Arenys de Mar: Hotels
Date: Sat, 07 Dec 1996 18:27:32 -0800
From: Benison Law Office "benison.law.ofc@sk.sympatico.ca"

Hace muchos anos quede al Hotel Soraya en Arenys De Mar (Rambla Padre Fita). Todavia existe?


Date: Wed, 13 Nov 1996 12:55:55 +0100
From: "farmanet4"

Desde Granada, on participo al Congres de Medicina Familiar i Comunitaria, us envio a tots els arenyencs una salutacio esperant que quan torni tinguem la riera en pau i els esperits dels nostres avantpasats la puguin seguir reconaixent.

Jaume Marti Fernandez, a 13 de Novembre de 1996.


Subject: CASA DELLOGUER
Date: Tue, 22 Oct 1996 19:20:12 +0200
From: Manuel Cahisa "cahisa@wsite.es"

Estimats arenyencs:
Estic buscan una casa de lloguer a Arenys de Mar, som sis persones de familia, la meva dona i cuatre fills entre 12 i 5 anys. Jo soc metge i treballo al hospital de la Vall de Hebron. Si sapiguesiu d'alguna casa si os plau feu-m'ho saber per aquest mitjà.
Salutacions.
Manuel Cahisa
e.mail. cahisa@wsite.es


Subject: Alta en "donde?"
Date: Sat, 19 Oct 1996 12:28:23 +0100
From: jordi@vents.uji.es (Jordi Adell)

Estimado/a webmaster,
El recurso Internet que registraste hace unos dias ha sido incluído en "dónde?", el Directorio Online de España (). Te agradecería que, si tienes un momento, comprobaras si los datos que aparecen son correctos y todo está a tu gusto. Si quieres modificar alguna cosa, utiliza nuevamente el formulario de registro (), marcando la opción "Modificación".
Por otra parte, si quieres incluir un "link" en tus páginas a "dónde?" en se incluyen instrucciones sobre cómo hacerlo y un "link" a una página con iconos de "dónde?" de diversos tamaños y orientaciones.
Muchas gracias por utilizar "dónde?" y por rellenar el formulario de registro. Sin la colaboración de los webmasters, servicios de información no intrusivos como "dónde?" serían imposibles.
Un cordial saludo y ya sabes dónde :-) me tienes a tu disposición.
Jordi Adell.
Dónde? Directorio Online de España


Subject: Yahoo! Addition
Date: Tue, 15 Oct 1996 11:54:42 -0700
From: thomas@yahoo.com

Hi,
The URL you submitted has been added to Yahoo! It will appear after our next update which will probably occur within the next 24-48 hours. You can find your listing at that time by looking through the "What's New" listing or by doing a keyword search.
Please note: you may see your site listed in our directory before it appears in our search engine database.
Thank you for taking the time to add your site. We rely on users like yourself to make Yahoo! complete and comprehensive. In order to keep Yahoo! accurate as well, please let us know of changes to your listing in the future.
If you haven't already done so, and you'd like to return the favor and put Yahoo! on your own site, please see http://www.yahoo.com/bin/link for detailed instructions.

Thanks again,
The Yahoo! Team


Subject: salutacions
Date: Fri, 04 Oct 1996 02:08:16 +0000
From: arrigo tomasi

Internet é grande e la e-mail é il suo profeta.
*(questa e-carta non é fatta per verificare se funziona o non funziona il multi-mail organizzato da Oriol!)*(!sicuramente funziona!!)
El meu català es una mica elementar i si recibo cartes en català lo agraiexo. moltes graciés.
Estic conectat amb Internet a travès de Infovia. Hi ha dies que es simplemente imposible d'agafar la linea.
El més divertit es que fa uns dies, a les 1 de la nit ( o matinada?), el meu modem m'ha parlat!! **por favor, ruegamos los utentes a volver a llamar en 5 minutos por sobrecargo en Internet** Apa.
ciao.
arrigo tomasi


Subject: bona festa major 97
Date: Wed, 02 Oct 1996 00:33:14 +0200
From: "Xavier Capdevila i N\zria Nogueras"

Vist que aixo no carburava fins ara, contesto el missatge del dia 8 de juliol.
Bona Festa Major... 19.. 97.


Subject: Inauguració solemne Rafel Lujan's E-mail
Date: Fri, 13 Sep 1996 00:27:29 +0200
From: Rafael Luján

Gràcia D.F., 13/SET/96

Felicitats per la Web d'Arenys. És molt aconseguida. Però ni he vist ballar els gegants ni he sentit les tonades de les gralles o el que sigui. Crec que el meu sistema no deixa passar les espardenya-web's.
Ens veiem. Rafel


Subject: WWW d'Arenys (Qui sóc,d'on vinc, on anem ...)
Date: Wed, 11 Sep 1996 01:45:20 +0200
From: Carles Saragossa Roig

La setmana pasada vaig fer una petita-demo de internet als meus familiars, i al segón www que ens vam conectar va ser al d'Arenys (El primer a La Vanguardia, perque el meu pare fes uns mots encreuats on-line). Va ser fabulos !!
Vaig notar que ja heu traduit el wew a nombrosos idiomes, ara si que som internacionals ! Bé, per qualsevol cosa al meu abast, ja ho sabeu ! :-) Adéusiau

Carles Zaragoza
PD: Estic "obligant" a tots els internautas que conec a pasar per www-arenys i coneixer sobre el meu bónic poble.
PD2: Estaveu fen un arenys virtual o quelcom semblant ?


Subject: Veus ?... Un Altre d'Arenys !!! #:-D
Date: Tue, 10 Sep 1996 22:23:34 +0200
From: albertresearch@interplanet.es (Luis Gonzalez Collet)

Buf... si que m'ha costat feina trovar-vos... lo bo es que esteu aqui a lacantonada #.-D Soc en Lluis Gonzalez... suposo que ja saps qui soc oi ?... Doncs si volsja em pots incloure a la llista d'Arenyencs il.lustres... vull dir a la llista d'Arenyencs Navegadors... #.-D Be. .. si necessites alguna ajut per el tema d'idiomes per la WEB comentam-ho.. recorda que estic en el turisme i que et podria servir per alguna cosa... #.-D

Fast Lightnings, . * . + .
. o . .
*Don't crack under Pressure* . + *
o . . .


Subject: Salutació...
Date: Wed, 28 Aug 1996 11:55:50 -0700
From: Josep Lluís de Gabriel Eroles

El motiu d'aquest mail és el de comentar-vos que fa un temps que visc a Arenys, i que sóc usuari d'Internet. Em dic Josep-Lluís de Gabriel, visc a les Vivendes de Sta. Maria. El meu E-mail és dgabri@conecta.es Encara no he dissenyat la meva Web, pero aviat estara a punt. Actualment estic treballant en un projecte de teleensenyament a l'Escola Universitaria Politecnica de Mataro. M'agradaria que m'incorporessiu a la llista d'internautes d'Arenys.
Rebeu una cordial salutacio...


Subject: Re: Sant Roc 1996
Date: Sat, 24 Aug 1996 23:34:17 +0200
From: jvendrell@datalab.es (Jordi Vendrell)

Que es exactament una almorratxa?? amb lo gif no n'hi ha prou... ha anat be lo rocsant? Apali

Love&drell


Subject: WWW d'Arenys
Date: Sat, 24 Aug 1996 19:51:43 +0200
From: Carles Saragossa Roig

Per fi ! Ja l'he vista, no sabia el url i he vist un futur-vei (en max) que portava una camiseta amb la direcció. Uau ! :-)) es increible ! Quanta informació sobre Arenys !! Moltes felicitats i continueu amb la tasca. Podrieu posar un comptador de visites al www i algunes fotografies de llocs d'arenys. I també canviar a Anglés. Adeu i fins aviat.

Carles Saragossa


Subject: Soc de Pineda. Visc a Washington D.C. i teniu una web molt maca.
Date: Sat, 24 Aug 1996 14:24:17 +0000
From: bbb@ns.net

Hola desde USA. Em dic Miquel Martin, i no soc d'Arenys pero soc de Pineda. Des de petit he tingut molts vincles amb Arenys ja que els meus pares tenen una paradeta de bolsos i articles de pell a la riera, just devant la croissanteria, al mercat setmanal dels dissabtes al mati, i clar, des de petit sempre he tingut el record d'amar cada dissabte al mati a Arenys a vendre. Amb aquell ambient i tanta gent... Estic estudiant hosteleria a Suissa, i ara estic treballant a Washington a un hotel que es just devant de la seu de la National Geographic Society, i m'he decidit d'anar a veure-la. es per aixo que m'he trobat amb aquests terminals conectats a internet, i us he trobat. La veritat es que quan ets tant lluny, i trobes quelcom de la vora de casa teva, et fa tanta il.lusio. Apart, uns dels meus millors amics de Pineda, el Juanito Perez, sera si tot va be habitant d'Arenys l'any que ve, ja que es casara amb la Roser Soler (potser la coneixeu...). Be, per acabar, ja que he de marxar a treballar, felicitats per la vostra web, ja que es la mes maca de tota la comarca, i endavant amb la vostra tasca. Que acabeu de viure l'estiu i la festa major a tope... i records d'un que a vegades te morrina (em falta el pal a sobre de la n), d'aquella costa tan maca. Ah!, i no us oblideu de fer una visita als meus pares al mercat del dissabte, ja veureu com tenen coses maques i be de preu. I els hi dieu que he contactat amb vosaltres des de Washington D.C. els fara il.lu... Adeu des d'aqui. Bona tarda (nit per vosaltres)

Miquel Martin. Pinedenc

P.D. Perdoneu-me per no posar cap accent, pero es que a vegades, amb aquesta Apples es tant dificil de trobar-los, que em fa pal...


Subject: Tots els sants tenen vuitada!
Date: Tue, 20 Aug 1996 15:59:45 +0200
From: arrigo.tomasi@bcn.servicom.es

Hola, gracies per l'almorratxa. La meva cultura d'Arenys se està esplaiant molt.

Arrigo


Subject: Sant Roc gloriooossss !!!
Date: 18 Aug 96 21:18:34 EDT
From:FRANCESC PEREZ JOSE <100337.3073@compuserve.com>

...va ser "guai" la sortida nocturna dels gegants !!! Abans que se m'oblidi, al programa de festes tenim una setmana amb tres dimecres ;)) Molt be tota l'explicacio referent a Sant Roc i al Vot de Vila... Ja conectarem mes endavant, ara les vacances no ens deixen fer tot el que voldriem, :( quina contradiccio !!! quant tinguis fills sabras el que vull dir. Salutacions,

Fcesc


Subject: Re: Sant Roc 1996
Date: Sat, 17 Aug 1996 00:54:41 +0200
From: Alejandro Acero

Salut benvolguts e-conciutadans!! Per molts anys de Sant Roc i que sant web ens protegeixi. (Espero que ens veiem alguna nit pels carrers de la nostre vila) A rivederchi!.

Alex Acero.


Subject: Letter
Date: Tue, 06 Aug 1996 19:34:37 +0100
From: Elbowroom Customer

Hola Cyberamic Oriol!! Quin temps fa per la Riera??? Aquest E-Mail no l’esperaves, veritat. Ja veus, soc (merda, aqui no fan servir accents en el teclat) al cor de London, i no t’ho creuras,pero he voltat tot el dia per trobar un lloc com aquest on poder-te enviar un missatge a traves de la xarxa. I es que aqui la gent et mira molt sorpresa, i fins i tot riu, quan preguntes per aquests temes… aixo em fa pensar que la gent a London es forca (tampoc hi ha la nostra tan volguda C trencada) estupida. Molts records de la gent d’Arenys! … i de la reina "God save the Queen"!! Fins aviat, ens trobarem al cyberespai, OK?

Rafel@nexus.rednsi.com


Subject: Blau Web, S.C.P.
Date: Sun, 28 Jul 1996 16:49:03 +0200
From: DAVID VILERT

Us envio aquest mail per comentar-vos que hem trobat interessant la vostra Web. Nosaltres Blau Web, som una empresa que ens dediquem a confeccionar pàginas que bàsicament centrem sobre la comarca del Maresme.Tenim doncs un apartat on fem una breu descripció sobre cada una de les 30 poblacions que composen la nostra comarca. Si visiteu la nostra pàgina sobre Arenys de Mar veureu que l'hem ampliada fent enllaços a la vostra Web. De qualsevol manera contribuirem un miqueta més a donar a coneixer la vostra feina. A reveure!

http://www.blauweb.es/pob/arenysma


Subject: Visca Sant Zenón
Date: Tue, 09 Jul 1996 22:37:23 +0200
From: 51093@nexus.rednsi.com

Molt bo lo del flabiol, pero perque es tant curt?

Ciberconxa


Subject: Re: Bona Festa Major
Date: Tue, 09 Jul 1996 11:23:39 +0000
From: Anna Codina i Sagre ANNA@slc.ub.es

Bones,
Gracies per pensar en els internautes arenyencs ara que es la nostra Festa. Ara be, una precisio: jo segueixo empadronada a Munt i no a Mar pero... quan mes cosins... ja ho diu en Tomeu Penya!
Vinga, bones festes i a veure si ens lluim amb el castell de focs d'artifici.

Anna


Subject: (no subject)
Date: Mon, 08 Jul 1996 18:07:56 +0200
From: "jose manuel gonzalez"

Soc en Josep Manel Gonzalez Bayo, fa un parell de mesos que estic conectat a internet i ja havia visitat la web d´Arenys alguna vegada, pero ara esta millor, crec que hauriau de incloure més fotos del poble, i dels racons més bonics de la nostra vila. Crec que heu fet una bona feina amb la web, sobretot en Pep que ha demostrat coneixer la vila de cap a peus. Molt bona la guia gastronòmica.
Bé, estic content de que tot el món ens pugui coneixer a través de la xarxa. Espero que continueu millorant la pàgina. Acceptarieu el repte d´incluir-hi un video de la dansa d´Arenys, així podria veure a la meva germana ballant-la
.


Correu rebut a la Web d'Arenys: Des de la inauguració de la Web, fins el Nadal del 97, fins l'abril del 97, fins el gener del 98