Asseguts davant d'un bon suquet de peix al restaurant l'Era d'Arenys de Munt i acompanyats de tots els alcaldables vam mantenir una agradable i distesa conversa amb l'Alfons Molons.

Després d'inacabables disputes i malsentesos entre Convergència i Unió durant tots aquests anys a Arenys de Munt, sembla que la nova federació ha provocat una forta renovació interna del partit i han apostat per
Alfons Molons per liderar aquest canvi. Després de tota una vida dedicada a la Creu Roja tan en l'àmbit professional com en el voluntariat ara fa el salt a la política activa. Un món nou i desconegut per ell, on s'haurà d'obrir camí mica en mica intentant, sobretot, aprendre dels companys que l'han precedit i dels
que farà pel camí.

No aspira a ser la llista més votada, però sí a fer un bon paper en aquests comicis, almenys a mantenir els tres regidors que tenen actualment CiU i ECAM. Ell aposta fermament per construir una nova residència geriàtrica-casal de dia, una bona urbanització superficial de la riera, un cop soterrada i la construcció de nous equipaments municipals.

Persona senzilla i amable de poques paraules, però alhora obert al diàleg tranquil i constructiu. Entre copa i copa i conversant amb ell durant tota la nit, una de les afirmacions en què més va insistir va ser: "No entro a la política per participar, sinó que participant he entrat en política."

Me'n vaig a dormir amb un bon regust de boca, tan per l'esplèndid sopar que ens han servit com per l'amable conversa amb l'Alfons.

Jordi Soler