En aquesta pàgina trobareu els 6 'sopars de campanya' amb els caps de llista de les diferents forces polítiques, que Arenys.Org i Vilaweb-Arenys han organitzat durant aquestes eleccions municipals als dos Arenys, el de Mar i el de Munt.

Jo mateix m'he encarregat de coordinar-los i després he treballat una petita crònica per presentar aquest candidats. Sempre ens ha acompanyat a taula algun periodista o comunicador amic i ell s'ha encarregat de fer un comentari polític amb més profunditat.

Nosaltres som dels qui creiem que a l'entorn d'una taula ben parada molts problemes es resolen i de ben segur que fent un àpat serà més fàcil d'arribar a uns acords o fins i tot tancar-los. La nostra religió ens explica que el bon menjar i el bon beure van íntimaments lligats amb els grans problemes de la nostra societat. Aquest era un bon moment per entaular-nos amb els polítics per una banda, els periodistes per l'altra, i agermanar-nos tots sota la batuta del restaurador de torn.

Volem agrair molt especialment la col·laboració generosa que ens han ofert els restaurants que hem visitat. Tots ens han obert les portes de bat a bat per fer-nos fàcil la feina. Sense aquesta col·laboració segurament aquest experiment hauria estat molt més trist i menys inspirat. Gràcies.