Les pÓgines dels Gegants d'Arenys
Diari de viatge
Les Postals dels Gegants.
Missatges pels Gegants
Programa d'actes

 

Les pÓgines dels Gegants d'Arenys

Heu arribat a la pÓgina especial que vàrem crear arran del viatge que la Flor d'Alba i en Tallaferro van fer a Maˇ per participar a les Festes de GrÓcia 1998. Durant una setmana, entre el 4 i l'11 de setembre de 1998, aquestes pÓgines van ser el punt de trobada entre Gegants, geganters, els veins d'Arenys de Mar, de Menorca, d'Andorra i centenars d'internautes de tots els Pa´sos Catalans i d'arreu del mˇn.

La Cercavila Digital va crear un espai dinÓmic a Internet que va girar a l'entorn de les activitats i del viatge dels Gegants per˛ que va aconseguir tenir vida pr˛pia. El nombre de missatges i postals que van enviar-se va ser una prova de l'interŔs que va generar aquesta peculiar cercavila o passacarrers, com li diuen els de  Maˇ. Els espais de F˛rum i les Postals continuen funcionant i podeu dir-hi la vostra o enviar una postal amb la melodia d'El Gegant del Pi.

De l'estada a Menorca en queda el Diari que va escriure la geganta Flor d'Alba i l'album fotogrÓfic, on hi ha algunes imatges de l'emissiˇ en directe des de la Plaša de la Constituciˇ de Maˇ.

Moltes grÓcies a tots els qui van participat a la Cercavila Digital i als qui us disposeu a fer-ho ara. I un agra´ment molt sincer als geganters de Maˇ que ens van permetre poder gaudir en viu aquestes Festes.

La plaša de l'Ajuntament Ús el punt de partida de les cercaviles arenyenques.


La Cercavila Digital va  ser possible grÓcies al treball conjunt de:
Ample 24 - Drac TelemÓtic - LavÝnia TV - Partal, Maresma i Associats i VilaWeb.

I el patrocini de:
Ajuntament de'Arenys de MarRodalies - RENFE