» Inici

» Darreres notícies

» Fotografies

» Creixement de la xarxa «

» Què és una xarxa sense fils?

»» Creixement de la Xarxa»»»

Aquest és el plànol de la fase d'implantació 1a i 1b.

Fase 1a.
Node #1 Campanar
Previssió que comenci a funcionar a finals d'octubre.

Fase 1b.
Node #2 Anselm Clavé, Node #3 Calisay i Node #4 Torre Sagrada Família.
Previssió que comenci a funcionar a començaments del 2003

Fase 2
Node #Arenys de Munt i Node #Campins
2003

Fase 3
Nodes rodalies Arenys de Mar
2003

Si esteu interessats en formar part de la implantació de les fases 1, heu de tenir visió directe amb algun dels punts esmentats. Podem afegir-vos al plànol sense cap tipus de compromís. Envieu-nos un missatge a correu@arenys.org, indicant la vostra adreça.

Node #1 Campanar
Hem realitzat aquesta interessant fotografia per a saber quin abast pot tenir el node#1. Aquest serà el primer node a funcionar. En principi, qualsevol punt que abasta aquesta fotografia pot ser un punt 'sensefils.arenys.org'.

ATENCIÓ - La foto és mig de prova... des del campanar d'Arenys de Mar, amb una llum horrible, sense trípode i sense calcular res. Com a prova ja està bé. Ja vindrà la bona. Millor amb un navegador a tota pantalla (amb l'Opera o Explorer feu pantalla completa f11). Està pensat per a una ressolució de 1024 x 760. La foto és un jpg al 20%, per a que pessi només 424kb. Per això es veu tan matxacada, i encara és nota més els canvis de llum. No cal dir que la repetirem, amb trípode i quatre càlculs. I que la muntarem amb unes hores més. Apa, a disfrutar-la... i no caigueu ;-)

Foto 1 (premeu abans la tecla F11)
foto dimecres, 7 d'agost 2002
© arenys.0rg

La Xarxa a nivell mundial
Des d'aquest enllaç trobareu una base de dades bastant completa amb els nodes de tot el món. Si us interessa només els catalans, aneu directament a aquesta secció.